Thuis

Uw momenten met Banketbakkerij Stevers

Trouwen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Tijd om na te denken over een van de belangrijkste onderdelen van de bruiloft: de bruidstaart. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, de trouwlocatie en de trouwdatum, maken wij een bruidstaart die perfect past bij jullie grote dag.

Verjaardag

Er is er één (bijna) jarig? Denk aan de ingrediënten voor het onvergetelijke feest: cadeaus, slingers, ballonnen… en een traktatie. Wij verzorgen diverse soorten gebak en taarten gedecoreerd met rolfondant, suikerversiering en plastic figuurtjes.

Onze suggesties

Macarons »

8 stuks voor € 12,95

Appeltaart »

€ 11,50 per stuk

Champagne Frambozentaart »

Rond 8 pers. € 19,60

1ste verjaardag

Met een Cake Smash viert u op een grappige en originele manier de eerste verjaardag van uw kindje. Het concept: wij maken een klassiek slagroomtaartje in de vorm van een cupcake en uw baby mag in alle enthousiasme toehappen. Houdt de camera bij de hand, want dit gaat geweldige foto’s voor later opleveren.

Onze suggesties

Cake Smash »

Op aanvraag

Slagroomtaartje »

Rond 8 pers. € 17,20

Mini gebak »

6 stuks voor € 12,50

Geboorte

Hoera, een (klein)dochter/zoon! Dit keer geen beschuit met muisjes: vier de geboorte van het jongste familielid met ambachtelijk gebak, de lekkerste geboortetaarten of thema cupcakes.

Wilt u na 20 weken zwangerschap op een bijzondere manier het geslacht van de baby onthullen? Wij verzorgen gendertaarten met roze of blauwe slagroomvulling.

Onze suggesties

Geboortetaart jongen »

Rond 8 pers. € 19,60

Geboortetaart meisje »

Rond 8 pers. € 19,60

Macarons »

8 stuks voor € 12,95

Geslaagd

Diploma of rijbewijs gehaald? Het harde werken mag beloond worden met het favoriete gebak van de geslaagde. Om hem of haar ultiem te verrassen, verzorgen wij taarten in de vorm van een studieboek en gepersonaliseerde taarten met aangeleverde foto en tekst.

Onze suggesties

Slagroom soesjes »

200 gr. voor € 5,50

Hazelnootspeciaal »

€ 2,85 per stuk

Huis gekocht

Samenwonen of een huis kopen is een mijlpaal in uw relatie. Wij zorgen ervoor dat u bij de housewarming een heerlijk stukje gebak serveert. Zo kunt u zich volledig focussen op de rondleiding in het nieuwe huis.

Onze suggesties

Appelcake taartje »

€ 9,50 per stuks

Champagne Frambozentaart »

Rond 8 pers. € 19,60

Abraham & Sarah

50 jaar, een bijzondere leeftijd. Bent of kent u een Abraham of Sarah? Vier deze bijzondere verjaardag met een koekdeel, slagroomtaart of marsepeintaart.

Onze suggesties

Slagroomtaart »

Rond 8 pers. € 17,20

Heeft u iets speciaals in gedachten?

 

Neem dan contact op via het contactformulier of bel: 0172 – 472178

5 + 15 =