Patisserie College

Het gilde van de betere banketbakkers

Lid van het Gilde van Banketbakkers

Al geruimde tijd is Banketbakkerij Stevers trots lid van Patisserie College, het Gilde van de Betere Banketbakkers. Binnen Patisserie College zijn we met ruim 100 zelfstandige banketbakkers uit het hele land verenigd. Als lid van het Gilde leggen we de lat hoog: zo is het gebruik van natuurlijke ingrediënten een strenge voorwaarde. Dat zorgt er wel voor dat u in deze tijd van kunstmatige kleur-, geur- en smaakversterking, verschil proeft in de lekkerste taarten en gebaksspecialiteiten.

Pure ingrediënten, bijzondere smaken

Als banketbakker van Patisserie College werken we uitsluitend met de beste dagverse grondstoffen van het land. Gaat u bijvoorbeeld elkaar het ja-woord geven? Dan bakken wij uw bruidstaart met de natuurlijkste ingrediënten: bloem, suiker, boter, eieren, room, noten en vruchten. U zult zien: het eerste waar de gasten na het feest aan terugdenken is dat heerlijke stukje taart.

Eigentijdse invulling

Samen met de overige Patisserie College banketbakkers bedenken we continu nieuwe producten om je vingers bij af te likken. Daarnaast worden we regelmatig beoordeeld op product- en organisatiekwaliteit. In 2014 en 2015 vulden wij onze prijzenkast met De Gouden Galets voor de hoogste score op de jaarlijkse kwaliteitsbeoordeling. We geven al jarenlang een eigentijdse invulling dankzij nieuwe smaaksensaties en richten ons op trends uit binnen- en buitenland. Zo willen mensen tegenwoordig veel vaker belangrijke gebeurtenissen vieren en (online) met anderen delen. Wij willen daar met ons team banketbakkers een onderdeel van zijn om deze bijzondere momenten onvergetelijk te maken.