100 jaar banket

Sinds 1952 is Banketbakkerij Stevers een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken. Ook daarvoor was op de locatie aan de Julianastraat een banketbakkerij gevestigd. Gedurende meer dan 100 jaar zijn op deze plek ontelbaar veel heerlijke recepten en bijzondere smaken ontstaan. Die passie voor ambacht en liefde voor banket zetten wij sinds 2008 met heel veel plezier voort.

Stevers

De banketbakkerij werd in 1921 feestelijk geopend door Henry van Vliet. Hij zette vol passie zijn handen in het deeg om Alphen aan den Rijn te verrassen met het heerlijkste ambachtelijke gebak. Na ruim 30 jaar nam het echtpaar Stevers het bedrijf over in 1952. Halverwege de jaren ’60 werd het pand door hen afgebroken en opnieuw opgebouwd: banketbakkerij Stevers was geboren! Sindsdien is de eer van de familie hoog gehouden, door de naam Banketbakkerij Stevers te behouden.

Met grote liefde voor het vak heeft de familie Stevers de bakkerij 24 jaar lang gerund, maar gaven zij in 1976 het stokje door aan de familie Veenboer. Dankzij diverse verbouwingen en renovaties van de verschillende eigenaren bleef de banketbakkerij altijd bij de tijd. Zo hebben Jan en Marga de Zeeuw, onze voorgangers, na heel wat succesvolle jaren de banketbakkerij flink uitgebreid.

Ard en Suzan van den Berg

In 2008 namen wij, Ard en Suzan van den Berg, met trots de banketbakkerij over. Sinds de overname is er in de bakkerij veel geautomatiseerd en klanten plaatsen bestellingen in de webshop. Maar nog belangrijker: na al die jaren vertrouwt men nog steeds op de service en kwaliteit van Banketbakkerij Stevers. Samen met een team van vakkundige banketbakkers met landelijk erkende bakkerijdiploma’s en een team van service gerichte verkoopsters verzorgen we dagelijks goedgevulde toonbanken en bestellingen naar wens. Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk wat betreft gepersonaliseerd banket. We denken graag met u mee en staan altijd open voor speciale verzoeken.