Op het werk

Uw momenten met Banketbakkerij Stevers

Verjaardag

Hiep hiep hoera! De verjaardag van een collega of zakenrelatie mogen we niet zomaar voorbij laten gaan. Wij verzorgen diverse soorten gebak en taarten gedecoreerd met rolfondant, suikerversiering en eventueel een aangeleverde foto en tekst.

Onze suggesties

Gesorteerd gebak »

€ 2,85 per stuk

Appeltaart »

€ 11,50 per stuk

Saucijzenbroodjes »

€ 2,25 per stuk

Jubileum

Is een collega’s 25 jaar trouw in dienst? Bestaat uw bedrijf 10 jaar? Of wilt u een zilveren huwelijk vieren? Allemaal momenten waar banket bij hoort. Verras uw collega(‘s) met ambachtelijk gebak, cupcakes met uw bedrijfslogo of een fototaart.

Onze suggesties

Mini gebak »

€ 12,50 per doosje

Truffels »

150 gr. voor € 7,45

Secretaressedag

Iedere derde donderdag van april is het de hoogste tijd om de secretaresses in het zonnetje te zetten. Vervang dit jaar de bos bloemen door een gepersonaliseerde taart of haar favoriete gebak. U zult zien: ze is compleet verrast en zal aan dit moment nog lang terugdenken.

Onze suggesties

Champagne Frambozentaart »

Rond 8 pers. € 19,60

Staafje bonbons »

€ 6,50 per stuk

Doosje bonbons »

270 gr. € 14,95

Prijs gewonnen

Bent u in de prijzen gevallen, dan mag u daar trots op zijn! We helpen uw bedrijf graag met het vieren van deze belangrijke prestatie. Organiseert u het feestje? Dan zorgen wij dat het gebak tot in de puntjes verzorgd wordt.

Onze suggesties

Champagne Frambozentaart »

Rond 8 pers. € 19,60

Luxe gebakspunten »

€ 2,95 per stuk

Saucijzenbroodjes »

€ 2,25 per stuk

Pakketten

Trakteren met Sinterklaas, Kerst of Oud & Nieuw? Bezorg uw zakenrelatie, bedrijf, afdeling of team een feestelijk pakket vol lekkernijen van Banketbakkerij Stevers.

Heeft u iets speciaals in gedachten?

 

Neem dan contact op via het contactformulier of bel: 0172 – 472178

12 + 11 =