Feestdagen

Uw momenten met Banketbakkerij Stevers

 

Koningsdag

Hoera, Koning Willem-Alexander is jarig! Struint u op Koningsdag alle vrijmarkten af of kijkt u op tv naar het koninklijk bezoek? Wat voor leuks u ook gaat doen: vergeet niet een heerlijk oranje Stevers gebakje te komen eten om de verjaardag van onze koning te vieren.

Moederdag

Papa’s en kinderen opgelet! Moederdag is de dag dat we mama extra mogen verrassen. En hoe doen we dat beter dan met een ambachtelijk, handgemaakt gebakje? Of een doosje vol met haar favoriete chocolade bonbons, luxe koekjes of slagroomtruffels. Nog leuker: kom op Moederdag met uw kind naar de winkel om een chocolade handafdruk te maken!

Vaderdag

Vaderdag: op deze dag is papa de baas. En daar hoort bij dat hij extra verrast mag worden. Vindt u het lastig om een origineel Vaderdagcadeau te vinden? Wij ontwerpen jaarlijks een speciale taart in Vaderdagthema.

Jaarmarkt

De Jaarmarkt van Alphen aan den Rijn is de grootste van Nederland. En daar zijn we maar al te trots op. Naast de vele kramen, zijn er op deze dag verschillende themapleinen waar activiteiten georganiseerd worden. Speciaal voor dit grote evenement maken wij de begeerde Marketentsters: de Alphense jaarmarktkoeken waar u jaarlijks voor terug zult komen.

Sinterklaas

Sinterklaas brengt al jarenlang een bezoek aan Banketbakkerij Stevers om menig schoentje te kunnen vullen. Speculaas, borstplaat, pepernoten en chocoladeletters: we zorgen dat alle Sint lekkernijen op tijd klaar staan voor de leukste weken van het jaar. Wilt u als bedrijf boterstaven, chocoladeletters of een Sinterklaas pakket bestellen? Geef het aan ons door, dan zorgen wij dat uw verrassing voor 5 december geleverd wordt.

Kerstmis

Kerstmis: de kerstboom is gevuld met lampjes, kerstballen en chocolade kransjes van Stevers. We verzorgen jaarlijks de lekkerste kerstkransjes, kersttaarten en kerstkoekjes waarvan u geen genoeg kunt krijgen. Wilt u voor het personeel een kerstpakket samenstellen, vol met onze lekkerste kerstspecialiteiten? Dat kan natuurlijk ook, wij zorgen dat uw collega’s met een goedgevulde buik de feestdagen doorkomen.

Oud & Nieuw

Uiteraard kunt u het jaar niet uit zonder onze oliebollen, appelflappen, kwarkini’s, appelbollen, appelbeignets, ananasbeignets en borrelhapjes. We verzorgen lekkernijen voor een onvergetelijke jaarwisseling en een frisse start van het nieuwe jaar.

Pasen

Gaat u deze paasdagen extra uw best doen de paaseieren zo goed mogelijk te verstoppen? De zoektocht is pas compleet met onze traditionele chocolade eitjes gemaakt van pure cacao. En vergeet uzelf niet te verwennen: we vullen onze vitrines met rijkgevulde paasbonbons en bonboneitjes.

Heeft u iets speciaals in gedachten?

 

Neem dan contact op via het contactformulier of bel: 0172 – 472178

6 + 2 =