Bruidstaarten

De specialiteiten van Banketbakkerij Stevers

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Tijd om na te denken over een van de belangrijkste elementen van de bruiloft: de bruidstaart. Bij ons heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Wij maken bruidstaarten in zowel klassieke als moderne vormen en kleuren. Afhankelijk van jullie persoonlijke voorkeur, de trouwlocatie en de trouwdatum, verzorgen wij een bruidstaart op maat.

Kiest u voor een bruidstaart van Banketbakkerij Stevers, dan plannen we een afspraak in de banketbakkerij. Aan de werkbank maken we kennis en nemen we uitgebreid de tijd om ons in te leven in jullie droomdag. We stemmen het gewenste kleurthema, de smaken en de decoratie van de bruidstaart op elkaar af tot we de perfecte bruidstaart voor ogen hebben.

Proef de liefde

Champagne frambozen, mokka, appel limoen… Roept u maar. U kunt bij ons kiezen uit vele bijzondere, pure en authentieke smaken. Houdt u van klassiek, eenvoudig en chique? Een traditionele taart is gevuld met room en chipolata, bedenkt met een laag witte marsepein en pastelkleurige rozen. Daarnaast past bijvoorbeeld de Naked Cake perfect bij een vintage bruiloft op het strand. Deze “taart zonder jasje” bestaat enkel uit pure lagen cake en de vulling ertussen, gedecoreerd met bijvoorbeeld vers rood fruit, bosvruchten en chocoladedip.

Keuzestress? Dat begrijpen we. Na de afspraak in de banketbakkerij krijgt u drie verschillende stukken bruidstaart mee naar huis om op het gemak nog eens te proeven. Zo kiezen we samen de smaken die het beste bij uw wensen passen.

Kleur, vorm en decoratie

De witte kleur van de traditionele bruidstaart belooft voorspoed en symboliseert de zuiverheid van de bruid. In plaats van witte, ronde taarten kiezen bruidsparen echter steeds vaker voor andere vormen en kleuren. Zit u bijvoorbeeld te denken aan een zachtroze, vierkante taart? Dat kan! De decoratie wordt volledig op het thema aangepast.

Service van A tot Z

Als de bruidstaart op de grote dag staat te schitteren op haar standaard, en jullie klaar staan om ‘m aan te snijden, vinden we dat dit bijzondere moment perfect moet zijn.

Bruidstaarten maken is onze passie en specialiteit, maar wij dragen ook graag de zorg voor de belangrijke zaken daaromheen. Zo bezoeken we de trouwlocatie en lichten we de gebruiksaanwijzing van de taart toe, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Cadeautje voor de gasten

Mede dankzij de bruidsgasten wordt deze dag de mooiste uit jullie leven. U kunt ze op verschillende manieren bedanken voor hun aanwezigheid. Denk aan een doosje chocolade specialiteiten, een marsepeinen roos of een cupcake in de stijl van jullie bruiloft.

 

Afspraak maken?

Zin om onze smaken te komen ontdekken? Maak dan per mail of telefoon een afspraak of kom langs in de banketbakkerij.