Bruidstaarten

De specialiteiten van Banketbakkerij Stevers

Stel met ons jullie perfecte bruidstaart samen

Tijd om na te denken over één van de belangrijkste elementen van de bruiloft: de bruidstaart. Bij ons heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Wij maken bruidstaarten in zowel klassieke als moderne vormen en kleuren. Afhankelijk van jullie persoonlijke voorkeur, de trouwlocatie en de trouwdatum, verzorgen wij een bruidstaart op maat. Kiest u voor een bruidstaart van Banketbakkerij Stevers, dan plannen we samen een afspraak in de banketbakkerij. Aan de werkbank maken we kennis en nemen we uitgebreid de tijd om ons in te leven in jullie droomdag. We stemmen het gewenste kleurthema, de smaken en de decoratie van de bruidstaart op elkaar af tot we de perfecte bruidstaart voor ogen hebben.

Klassiek, eenvoudig of chique?

Champagne frambozen, Aardbei of Amaretto… Roept u maar. U kunt bij ons kiezen uit vele bijzondere, pure en authentieke smaken. Houdt u van klassiek, eenvoudig en chique? Een traditionele taart, bedekt met een laag witte marsepein en pastelkleurige rozen. Daarnaast past bijvoorbeeld de Naked Cake perfect bij een vintage bruiloft op het strand. Deze “taart zonder jasje” bestaat enkel uit pure lagen cake en de vulling ertussen, gedecoreerd met bijvoorbeeld vers rood fruit, bosvruchten en macarons.

Keuzestress? Dat begrijpen we. Tijdens de afspraak in de banketbakkerij ziet u sprekende voorbeelden op onze tablet, na afloop krijgt u drie verschillende stukken bruidstaart mee naar huis om op het gemak te proeven. Zo kiezen we samen de smaken die het beste bij uw wensen passen.

Kleur, vorm en decoratie

De witte kleur van de traditionele bruidstaart belooft voorspoed en symboliseert de zuiverheid van de bruid. De taart krijgt zijn witte kleur door de marsepein of witte crème. De decoratie wordt volledig op het thema aangepast. Fruit of verse bloemen? Alles kan.

Service van A tot Z

Als de bruidstaart op de grote dag staat te schitteren, en jullie klaar staan om ‘m aan te snijden, vinden we dat dit bijzondere moment perfect moet zijn. Bruidstaarten maken is onze passie en specialiteit, maar wij dragen ook graag de zorg voor de belangrijke zaken daaromheen. Zo informeren we de mensen op de trouwlocatie over jullie bruidstaart en lichten wij de ins en outs van de taart toe, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Cadeautje voor de gasten

Mede dankzij de bruidsgasten wordt deze dag de mooiste uit jullie leven. U kunt ze op verschillende manieren bedanken voor hun aanwezigheid. Denk aan een zakje met bonbons, of een chocolade reepje met een persoonlijke boodschap.

 

Afspraak maken?

Zin om onze smaken te komen ontdekken? Maak dan per mail of telefoon een afspraak of kom langs in de banketbakkerij.